• Datum Donderdag 21 Maart 2019
  • Temperatuur 7.8 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Heropening Aula

DE WESTEREEN – Na een grondige renovatie van de aula van “Uitvaartvereniging Zwaagwesteinde” aan de A. v.d. Meulenstrjitte was er dinsdagavond 15 mei van 19:00 tot 21:00 uur de mogelijkheid om de aula te bezichtigen.

De aula zoals hij de laatste tijd was, voldeed niet meer aan deze tijd. Van 2 opbaarkamertjes is nu 1 ruime opbaarkamer gemaakt met een tafel en 4 stoelen waar nabestaanden en familieleden ruim kunnen zitten. Tijdens een opbaring krijgen familieleden een sleutel van de aula waarmee het mogelijk is om op elk moment van de dag of nacht, zonder tussenkomst van de uitvaarverzorg(st)er hun dierbare te bezoeken. Zo zijn er nieuwe kozijnen, ramen en deuren gekomen, een nieuwe vloer, een nieuw systeem plafond en heeft alles een lichtere uitstraling gekregen.

Tevens is er een invalidentoilet en een koffie/thee hoek. Er kwamen diverse mensen even een kijkje nemen in de vernieuwde aula.

Foto's

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 15 mei 2018 om 22:23 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen