• Datum Donderdag 21 Maart 2019
  • Temperatuur 7.8 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

High Tea voor cliënten Thuiszorg Elkander

DE WESTEREEN – Woensdagmiddag 16 mei vond in het atrium van zorgcentrum Brugchelencamp een High Tea plaats voor de cliënten van Thuiszorg Elkander (team De Westereen en team Veenwouden). De cliënten van Thuiszorg Elkander hebben deze High Tea aangeboden gekregen door verschillende bedrijven uit De Westereen.

Gezamenlijk een high tea organiseren voor de cliënten van de thuiszorg ‘Elkander’. Dat was de insteek voor een gezellige middag die werd georganiseerd in Brugchelencamp. Verschillende hapjes werden hen aangeboden door de plaatselijke bakkers Heslinga en De Jong en de slagers Riemersma en Dantuma.

De teamleden van thuiszorg Elkander waren ook zelf aan de slag gegaan met verschillende traktaties. Door deze heerlijke mix werd er een scala aan hapjes aan de cliënten gepresenteerd. De thee werd verzorgd door Brugchelencamp en de overige drankjes werden verzorgd door de plaatselijke Coop supermarkt. Samen genieten van een hapje en drankje. Er was tijd om fijn met elkaar in gesprek te gaan. Even uit de sleur van alledag. Kortom een heerlijke middag. De teamleden van Elkander willen graag iedereen bedanken die deze middag mogelijk hebben gemaakt.

Foto's

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op woensdag 16 mei 2018 om 20:36 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen