• Datum Vrijdag 19 April 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Kampioenschap JO10-1

Zaterdag 26-5-2018 was het dan zover. De JO10-1 van VV Zwaagwesteinde kon kampioen worden! Daarvoor moest er alleen nog van Eastermar JO10-1 gewonnen worden. Om 8:30 zaten alle spelers in de kleedbox met een gespannen gezicht te luisteren naar de opstelling van vandaag. Dat het spannend was, was duidelijk te merken tijdens de warmining up. Wat al een jaar lang een vast ritueel is waren ze nu helemaal kwijt. Om 9:00 uur begonnen de mannen aan de laatste wedstrijd van dit seizoen. Al snel bleek dat VVZ een maatje te groot was voor Eastermar, echter werd dit niet bestempeld met een doelpunt.  Pas na 15 min was het Jacco die de bal netjes in de touwen schoot en VVZ het verlossende doelpunt gaf 1-0. Nu het ijs gebroken was ging het ineens heel snel, de spanning was er af en VVZ ging weer voetballen als van ouds. Binnen enkele minuten was de stand 5-0 en konden de jongens met een gerust hart naar de kleedkamer voor een welverdiende pauze.

Na rust werd het goed opgepakt en al snel vloog de ene naar de andere er in. Van een afstand schot van Jan tot een tikkie takka a la Barcelona van Sven en Jurre. De meest prachtige doelpunten kwamen voorbij van oa Jasper met zijn linkerbeen en de altijd op de juiste plek staande Sven P. Zelfs ons laatste man Damian kwam bijna toe aan scoren. Die laatste hielt het achterin netjes schoon en hoefde onze keeper Sándor maar 1 keer in te grijpen door een cornerbal er geweldig uit te stompen. Op het moment dat de scheidsrechter affloot was iedereen de tel kwijt, het waren er meer dan 10 wisten de spelers te melden. Gelukkig had de scheidsrechter het netjes bijgehouden en bleken we met 15-0 te hebben gewonnen. KAMPIOEN!!!!

Na de wedstrijd snel omkleden en daarna met de toppers een rondrit door de Westereen om zo iedereen te laten merken dat we kampioen zijn geworden. Het was een geweldig seizoen dit jaar. 1 wedstrijd verloren de rest gewonnen. In totaal 82 doelpunten gemaakt en maar 3 tegendoelpunten!

Toppers!!

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op maandag 28 mei 2018 om 20:42 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen