• Datum Zaterdag 23 September 2023
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

SC Cambuur voetbalmiddag bij vvZwaagwesteinde

DE WESTEREEN – Woensdagmiddag werd er bij vv Zwaagwesteinde een voetbalmiddag gehouden door en in samenwerking met SC Cambuur. In een drie uur durend programma kregen de kinderen een veld- en animatieprogramma voorgeschoteld onder leiding van officiële Cambuur jeugdtrainers.

Tekst en foto’s: Jan Koelstra

De voetbalmiddag was bedoeld voor jongens en meisjes tussen de 6 en 15 jaar oud die wel of niet op voetbal zitten. De kinderen konden ervaren hoe het is om een middag door het leven te gaan als een echte eerste elftalspeler van SC Cambuur. Met tips van vaste trainers vanuit de SC Cambuur Voetbalschool werden de jongens en de meisjes een leerzame- en plezierige voetbalmiddag aangeboden.

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op woensdag 30 mei 2018 om 20:49 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen