• Datum Zaterdag 23 September 2023
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Readtsjes tegen Warga

Komende zondag speelt de zondaghoofdmacht van de V.V. Zwaagwesteinde in het kader van de nacompetitie thuis tegen Warga (aanvang 14.00 uur). De winnaar van dit duel zal volgende week bij Read Swart aan mogen treden voor een plek in de derde klas. De thuisploeg eindigde vorige week na een 1-0 overwinning op Dronrijp uiteindelijk op de derde plek in 4A en de sympathieke bezoekers uit Warga kenden een teleurstellend seizoen  (13e plek in 3A).
Door: Ruurd Leegstra
Het duel zal onder leiding staan van de heer M.T. Koning en de heren G. Meijer en A. Zuidema zullen hem daarbij assisteren. De wedstrijdbal is aangeboden door de club van honderd en speler van de week is ditmaal Sem Feenstra. Na afloop van deze nacompetitiepot is er livemuziek in de Kroon kantine en zal het O.T.R. weer een mooie verloting organiseren.
Kortom ‘net stinne mar hinne’!

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op vrijdag 1 juni 2018 om 22:28 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen