• Datum Vrijdag 19 April 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Veel belangstelling Open Dag RTV NOF

DE WESTEREENEnkele honderden mensen kwamen zaterdag 2 juni naar de open dag van streekomroep RTV NOF aan de Ferlinge Stasjonsstrjitte in De Westereen. ‘Meer dan tevreden, wat een opkomst’, zei Lammert Brouwer na afloop namens de werkgroep die de dag organiseerde. Het publiek kon een kijkje achter de schermen nemen bij het werk van de vrijwilligers van RTV NOF. Die dagelijks actief zijn via radio, tv en online. Willem Kooistra en Bauke Schaafsma van Foarút oer de As mei de Handel openden de dag door de deur van de studio met ballonnen door te prikken. 

Burgemeester Klaas Agricola van Dantumadiel sprak lovende woorden over RTV NOF. ‘Het medium voorziet in een duidelijke behoefte en kan ons als gemeente helpen in de promotie om Dantumadiel nog meer op de kaart te zetten’, vertelde de burgemeester in de uitzending van de Weekend Nieuwsshow.

Naast rondleidingen en uitleg over radio, het maken van berichten op de website (www.rtvnof.nl) en het monteren van video’s waren er optredens van Griet Wiersma en Gaatze Bosma. De dag leverde enkele aanmeldingen voor nieuwe vrijwilligers op. Mensen die ook belangstelling hebben in een vrijwilligersfunctie bij RTV NOF kunnen contact opnemen via: vacatures@rtvnof.nl. De open dag werd feestelijk afgesloten met een barbecue voor alle omroepvrijwilligers.

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op zondag 3 juni 2018 om 22:14 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen