• Datum Zaterdag 23 September 2023
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Senioren Kings deden mee aan teamkampioenschappen

Afgelopen zaterdag organiseerden de studentenvergeniging de Mattenkloppers hun lustrum teamtoernooi. De Mattenkloppers organiseren dit teamtoernooi elke 5 jaar, maar dit jaar hebben ze ook ruimte gereserverveerd voor een B klasse.

De Kings zijn dit seizoen gestart met een senioren groep en met deze groep hebben we met twee teams deelgenomen aan de B klasse. In team 1 zaten Rixt Geertsma, Agnes Elzinga, Daphne de Jong, Grieta Wijbenga, Niels Klokman, Hessel Nicolai, Theo Tijsma, Kris Elzinga, Johan Luinstra, Rients Postma en Dave Pieters. Het tweede team zat ook vol, hierin stonden Anna Fleur Visser, Michaëla Béres, Annemarie de Bruin, Marijne Bakker, Paul van der Weg, Hayco Visser, Hedzer Bergsma en Sjoerd Postma.

De judoka’s van de Kings hebben geweldig gestreden, helaas verloor team 2 in de kruis finales waardoor ze zonder prijs naar huis gingen, maar team 1 wist de wedstrijd om het brons te winnen tegen de thuis club. De medailles zijn verdeeld over beide teams zodat iedereen een prijs gewonnen had. In de dojo van de Kings komen de medailles te hangen met daarbij een groepsfoto. Misschien hebben ze over vijf jaar wel weer een paar teams staan.

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op maandag 11 juni 2018 om 21:33 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen