• Datum Vrijdag 19 April 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Foarlêswike bij Peuterhonk De Westereen

Van 4 tot en met 8 juni was het de Fryske Foarleswike. Dit jaar ging het uitgegeven Tomke boekje over het thema Freonskip. In het boekje stond ook een verhaaltje over Tomke en Yana Yu die gingen trouwen.
Op peuteropvang het Peuterhonk in Zwaagwesteinde is er een moeder gevraagd om in trouwkledij het verhaaltje te komen voorlezen.

De kinderen waren erg onder de indruk van de mooie ‘prinsessen’ jurk en hebben aandachtig geluisterd. Daarna hebben ze nog een aantal feestelijke liedjes gezongen. Het was zeer geslaagd.

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op woensdag 13 juni 2018 om 20:48 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen