• Datum Vrijdag 19 April 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

‘De Flexibele Makelaar’ Bedrijven Voetbal Toernooi en Bad Billy Blue Festival in De Westereen

DE WESTEREEN – Zaterdag 30 juni wordt een drukke dag rondom multifunctionele accommodatie De Hege Seis in De Westereen. Zowel de voetbalvereniging Zwaagwesteinde als het activiteitencentrum ’t Badhûs hebben een groots evenement gepland op deze dag.

Inmiddels is het de tweede keer op rij dat de beide organisaties hun evenement op dezelfde dag organiseren. Van een toeval is er in tegenstelling tot vorig jaar geen sprake. Destijds hebben de organisaties van beide evenementen elkaar opgezocht om mogelijk samen op te trekken in de organisatie. Na afloop waren beide partijen dermate tevreden over deze constructie dat er dit jaar bewust voor is gekozen om wederom dezelfde datum vast te leggen.

Voor ’t Badhûs zal het de tweede editie betekenen van het Bad Billy Blue Festival. Vanaf 14:00 uur is er eerst tijd voor Kidsfun! waarbij er allerlei leuke spellen voor kinderen worden georganiseerd. Zo zal er o.a. spijkerbroek hangen, zaklopen en bierpull schuiven zijn. Daarnaast is er een kidsmarkt, zijn er springkussens en is er een heuse rodeostier. Voor de ouders is er weer een mooi muziekprogramma samengesteld in de genres country, bluegrass en rockabilly. De hele middag en avond (tot circa 23:00 uur) zullen er optredens zijn van My old suitcase, the Barnfinds, Bonifaciusband, Rivers en Downbeat Maestros.

Het bedrijvenvoetbaltoernooi, gesponsord door De Flexibele Makelaar, gaat al langer mee. Dit jaar wordt namelijk alweer de 9e editie bijgeschreven. In de afgelopen jaren is het toernooi telkens een beetje groter gegroeid, waardoor er dit jaar meer dan 30 teams zullen strijden om de befaamde wisselbokaal. Het voetbalgebeuren vindt tussen 12:00 en 16:00 uur plaats. Daarna is er muziek in de feesttent waarbij o.a. zanger Danny Panadero en local hero Gaatze Bosma een spetterend optreden zullen geven. Daarnaast wordt er natuurlijk weer een verloting georganiseerd met grootse prijzen.

Beide evenementen zijn gratis toegankelijk. Gezien de verwachte drukte wordt iedereen opgeroepen om op de fiets te komen. Fietsen kunnen in de stalling op de daarvoor aangewezen plekken.

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op vrijdag 22 juni 2018 om 20:34 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen