• Datum Vrijdag 19 April 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

ModderDag 2018 bij Thuishuis it Boefke

Het is ModderDag: vies worden mag! Buiten spelen in de natuur is leerzaam en leuk. Vrijdag 29 juni 2018 is het ModderDag! Dan zet organisator IVN (Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid) het spelen in de natuur op de agenda. Het is wetenschappelijk aangetoond dat spelen in de natuur de ontwikkeling van kinderen enorm stimuleert. Want vies worden zorgt voor nieuwsgierige en creatievere kinderen. Veel kinderopvanglocaties van Thuishuis doen mee aan deze ModderDag.

Wie kan het verst door de modder glijden, de lekkerste moddertaart bakken of een mooi modderschilderij maken? En wie is de beste met modder voetbal!

Op ModderDag roept initiatiefnemer IVN alle kinderen in heel Nederland op om lekker in de modder te spelen. In 2017 deden ruim 120.000 kinderen in Nederland mee. In totaal organiseren circa 3.000 kinderopvanglocaties en basisscholen door heel Nederland activiteiten in en rond modder. Ook in het buitenland doen honderdduizenden kinderen mee aan ‘International Mud Day’.

Een Thuishuis biedt kleinschalige kinderopvang waarbij de eigenaar altijd de leidster van het Thuishuis is. In Noord-Nederland zijn 41 Thuishuizen gevestigd.

(Eigen foto’s)

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op donderdag 28 juni 2018 om 21:54 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen