• Datum Zaterdag 23 September 2023
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Tomke in de Bibliotheek

DE WESTEREEN – Donderdagmiddag 28 juni 2018 om 15:30 uur vond in de Bibliotheek van De Westereen een poppenkastvoorstelling plaats over Tomke. Tjitske v.d. Velde (lees- en mediaconsulent van de bibliotheek Noord Fryslân) heette alle aanwezigen hartelijk welkom en gaf het woord aan Eric de Poppenkast speler.

Erics Poppenkast speelde de voorstelling “Romke en de Snoezewoef” voor de vele peuters en kleuters. Na afloop was er voor de peuters/kleuters nog het nieuwste Tomke boekje: “Tomke en syn freontsjes” en een kleurplaat.

Foto's

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op donderdag 28 juni 2018 om 22:24 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen