• Datum Zaterdag 23 September 2023
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Tweede editie van het Bad Billy Blue festival

DE WESTEREEN – Zaterdag 30 juni van 14:00 tot 22:00 uur was de tweede editie van het Bad Billy Blue festival. Het BBB festival was een country/bluegrass/rockabilly festival met activiteiten voor jong en oud. Voor de kinderen waren er verschillende activiteiten zoals zaklopen, spijkerpoepen, blikgooien en verschillende springkussens. Kinderen die verkleed komen als echte cowboy, cowgirl of indiaan maken kans om een leuke prijs te winnen. Vorig jaar was dit festival een groot succes met veel bezoekers. Deze tweede jaarlijkse editie van het Bad Billy Blue festival was ook nu weer helemaal gratis toegankelijk.

In de middag maar zeker ook in de avond kon het publiek genieten van een aantal bands onder het genot van een drankje of een hapje eten. In de Tipi kon een heerlijke cocktail worden gedronken. Muziek was er van ‘My Old Suitcase’, ‘Okke en Bert van The Barnfinds’, ‘Bonifacius Band’, ‘Rivers’ en ‘Downbeat Maestros’.e

Foto's

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op zaterdag 30 juni 2018 om 21:04 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen