• Datum Zaterdag 23 September 2023
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Voetbalwedstrijd Talant locatie Sportloane

De Westereen De bewoners van Talant van de locatie Sportloane in de Westereen hadden hun begeleiders uitgedaagd om tegen elkaar te voetballen. Deze wedstrijd werd onder het toeziend oog van veel toeschouwers en onder ideale weersomstandigheden gespeeld. Scheidsrechter Jan Rozema leidde deze wedstrijd in goede banen al moest hij wel gebruik maken van zijn gele en rode kaarten.

Onderstaand verslag van dit evenement is gemaakt door Wiebe Jan Postma die op de Sportloane bij Talant woont.
Op vrijdagavond 29 juni speelden de cliënten van de sportloane (talant) tegen hun begeleiders op het kunstgras veld van VV Zwaagwesteinde en het ging er fanatiek aan toe maar toch werd snel duidelijk dat de cliënten te sterk waren want het was bij rust al 4-0 en in de tweede helft kwamen er nog twee treffers bij waardoor 6-0 de eindstand was. Na afloop werden er nog penalty’s genomen waarmee de begeleiding deze serie toch nog wist te winnen. Na afloop kregen de cliënten allemaal nog een mooie medaille. En werd er in het steunpunt nog een patatje gegeten kortom een zeer geslaagde avond die zeker voor herhaling vatbaar is en we moeten ook Elko den Engelsman  en Sierd Santema bedanken voor de organisatie.

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op zaterdag 7 juli 2018 om 22:21 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen