• Datum Zaterdag 23 September 2023
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Chalet Ameland winnaar de Flexibele Makelaar Bedrijven Voetbal Toernooi

DE WESTEREEN – Zaterdag 30 juni werd inmiddels voor de 9e keer het Flexibele Makelaar Bedrijven Voetbal Toernooi gespeeld. Op een zonovergoten sportpark de Wieken gingen maar liefst 30 teams met elkaar de strijd aan om de felbegeerde wisselbokaal.

Uiteindelijk waren het de teams van Chalet Ameland en Stertil die elkaar troffen in de finale. Daarin was Chalet Ameland de ploeg die aan het langste einde trok door met 1-0 te winnen. Op voorhand was de ploeg onder leiding van Jan Rozema niet de gedoodverfde titelkandidaat waardoor het een leuke verrassing was dat deze ploeg met een ondernemer uit eigen dorp er met de hoofdprijs vandoor ging.

Na afloop van het voetbalgeweld was er een geweldig feest georganiseerd met zangers Danny Panadero en Westereender rasartiest Gaatze Bosma. Tussendoor was er nog een grote verloting met prachtige prijzen. Zo kon men o.a. twee seizoenkaarten van SC Heerenveen, twee VIP kaarten voor de TT Assen, twee kaarten voor Snow Patrol in de ZiggoDome, een 5-daagse all-inclusive vakantie naar de Algarve, een 46 inch Samsung smart TV en nog veel meer winnen.

Al met al kan de organisatie terugkijken op een enorm geslaagd feest.

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op woensdag 4 juli 2018 om 22:21 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen