• Datum Dinsdag 28 November 2023
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Echtpaar Boorsma 60 jaar getrouwd

DE WESTEREEN – Zondag 15 juli 2018 was het 60 jaar geleden dat het huwelijk werd voltrokken van Pieter Boorsma en Etje Westra. Omdat 15 juli op een zondag viel, kwam burgemeester Klaas Agricola en zijn vrouw Thea van de gemeente Dantumadiel maandagmiddag 16 maart om 17.00 uur het bruidspaar feliciteren met hun 60 jarig huwelijk. Namens de gemeente overhandigde de burgemeester het bruidspaar een ingelijste kopie van hun trouwakte, een mooi boeket bloemen was al namens de gemeente bezorgd.

Het echtpaar Pieter (82), geboren in De Westereen en Etje (79), geboren in Twijzel, wonen nu alweer ruim 56 jaar aan de Doarpsstrjitte, daarvoor ruim 3 jaar in een noodwoning achter het huis van Pieter zijn ouders aan de Skoallestrjitte. Het echtpaar Boorsma heeft 2 kinderen gekregen, dochter Hennie, zoon Leo en 3 kleinkinderen. Pieter is altijd metselaar geweest, vaak met zijn broer Hielke. Etje heeft altijd gezorgd voor het gezin.

Ook 112Zwaagwesteinde feliciteert de familie Boorsma met dit jubileum.

Foto's

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op maandag 16 juli 2018 om 22:26 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen