• Datum Vrijdag 19 April 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Afscheidsmusical groep 8 IBS ‘t Pompeblêd

DE WESTEREEN – Woensdagavond 18 juli voerden de leerlingen van groep 8 van IBS ‘t Pompeblêd de afscheidsmusical ‘Alles Overboord’ op. Na een kort openingswoord door juf Judith kon de musical beginnen.

‘Alles overboord’ speelde zich af op het Cruiseschip ‘De Wereld Reis’. Alle deelnemers hadden een gouden briefkaart door de bus gekregen en waren uitgenodigd voor een cruise. Wat eerst leek een geselecteerd gezelschap te zijn, bleek later wel anders. De stemming zat er eerst goed in, maar dan blijkt dat kapitein Klots iedereen aan het werk zette, boenen, stoffen,  dweilen en onder in het ruim moest ook nog worden gepompt, niemand werd gespaard. De kapitein bleef maar vaag doen over de bestemming en er ontstond een chaos.

‘Alles over boord’ is een musical, die ging over het omgaan met onverwachte situaties en het leren samenwerken met mensen die anders zijn dan jijzelf. De musical zat boordevol overdreven typetjes, humoristische scènes en spetterende liedjes. Souffleuse was juf Janneke, achter de schermen werkten mee juf Hinke en juf Femke en het geluid werd verzorgd door Jordy Flisijn.

Na de pauze las juf Janneke in dichtvorm iets voor over de afscheid nemende kinderen, waarna de kinderen van de vriendenkring een USB stick met hun naam kregen aangeboden en door juf Janneke en meester Eelke een foto lijst met enkele foto’s waaronder een klassenfoto. Tot slot kon er buiten door de kinderen en hun ouders afscheid genomen worden van al het onderwijzend personeel, waarbij er soms een traantje vloeide.

 

Film

Foto's

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op donderdag 19 juli 2018 om 22:15 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen