• Datum Zaterdag 23 September 2023
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Vossenjacht IBS ‘t Pompeblêd

DE WESTEREEN – Donderdag 19 juli werd weer de jaarlijkse vossenjacht gehouden. Voor de groepen 3 t/m 7 ging de route ‘s ochtends door een groot gedeelte van De Westereen. De vossen waren allemaal leerlingen van groep 8. Bij veel vossen moesten er opdrachten gedaan worden en langs de route werden de kinderen getrakteerd op een koek en limonade.

Bij iedere vos kregen de groepen een letter waar later een woord van moest worden gemaakt. Voor de groepen 1 en 2 ging de vossenjacht door de straten van De Westereen – Oost en met als eindpunt Boarterstún “It Blomke” waar de kinderen limonade en iets lekkers kregen.

Om ± 11.00 uur waren alle kinderen weer op school en was er voor iedereen patat. ‘s Middags was er nog een playbackshow en daarna was het vakantie.

Foto's

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op donderdag 19 juli 2018 om 22:21 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen