• Datum Dinsdag 28 November 2023
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Thema Doarpsfeest 2019: “Muziek”

DE WESTEREEN – De organisatie van het doarpsfeest in Zwaagwesteinde, Ferieniging doarpsfeest de Westereen, heeft vanochtend het thema van het aanstaande doarpsfeest in 2019 bekend gemaakt. Het thema ‘Muziek’ zal in 2019 centraal staan tijdens de feestweek.

Het thema werd gekozen doormiddel van een stemming op Facebook. Een duimpje omhoog was een stem voor het thema ‘Muziek’, een smiley betekende een stem voor ‘De Westereen docht frjemd’ en een hartje betekende ‘geen thema’. Een meerderheid van de 210 reacties deed een duimpje omhoog. “Met een nipte meerderheid hebben jullie gestemd voor het thema: MUZIEK”, zo laat de organisatie weten.

Wanneer de feestweek precies plaatsvind, wordt later, evenals het programma, bekend gemaakt.

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op zaterdag 21 juli 2018 om 10:05 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen