• Datum Dinsdag 28 November 2023
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Vakantie Bijbel Club 2018 weer van start

DE WESTEREEN – Maandagmorgen 23 juli is de Vakantie Bijbel Club weer van start gegaan. Vanmorgen waren er ± 150 kinderen die zich lieten inschrijven. Alle groepen begonnen gezamenlijk in It Badhûs met het zingen van een aantal liederen en met gebed.

Daarna gingen de kinderen van de groepen 1 t/m 8 ieder naar hun eigen ruimte, zoals de voetbalkantine, hal van de voetbalkantine, It Badhûs, de hal van de brede school, e.d.. Er werd gezongen, gedanst, verhalen verteld, cup cake versieren, kleien, brood (van papier) in bord leggen, gekleurd, bord versieren, tafeldek estafette, houtbranden, voetballen (buiten) e.d..

Vervolgens kwamen alle groepen weer bijeen in It Badhûs weer de ochtend gezamenlijk werd afgesloten met zang en gebed. Morgen, dinsdag 24 juli, om 09:15 uur is iedereen weer van harte welkom. Ook al wordt er zeer goed op de kinderen gepast, misschien is het niet onverstandig i.v.m. het warme weer, een flesje water mee te geven.

Woensdagavond 25 juli om 19:00 uur is de slotavond van de VBK, dit zal buiten plaatsvinden op het terrein bij de ingang van It Badhûs. Het wordt weer een spetterende avond dus komt allen: medewerkers, kinderen, familie, vriendjes, vriendinnetjes, buren, kennissen, belangstellenden etc. We zien jullie graag op woensdagavond, graag zelf een stoel of kleed meenemen.

Foto's

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op maandag 23 juli 2018 om 21:59 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen