• Datum Vrijdag 19 April 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Dag 2 Vakantie Bijbel Club 2018

Dinsdag 24 juli 2018 was de tweede dag van de Vakantie Bijbel Club 2018. Net als gisteren begonnen de groepen gezamenlijk in It Badhus met het zingen, bidden en toneel.

Daarna gingen de kinderen van de groepen 1 en 2 naar de hal van de brede school, de groepen 3 en 4 naar de voetbalkantine en de groepen 5 t/m 8 bleven eerst in It Badhus waar het Bijbelverhaal over de Voetwassing werd verteld en uitgebeeld door Ds. Aalderink (CGK)

Er werden diverse (water)spellen en dans buiten in de schaduw gedaan. Binnen werd er door de kinderen: geknutseld, (bal)blik gooien, een spies maken en opeten, proeverij spel, gekleid, gekleurd, houtbranden, bord versieren  e.d. Deze ochtend werd gezamenlijk afgesloten in It Badhus met zingen en gebed.

Morgen woensdag 25 juli om 9.15 uur is de laatste dag van de Vakantie Bijbel Club 2018, alle kinderen uit de groepen 1 t/m 8 zijn weer hartelijk welkom. Ook al wordt er zeer goed op de kinderen gepast, het is misschien niet onverstandig i.v.m. het warme weer uw kind een flesje water mee te geven.

Woensdagavond 25 juli om 19.00 uur is de slotavond van de VBK, dit zal buiten plaatsvinden op het terrein bij de ingang van It Badhus. het wordt weer een spetterende avond met o.a. dans, muziek en een cupcake wedstrijd. Er zal ook iets leuks uitgedeeld worden. Na afloop is er koffie/thee/ limonade. Dus komt allen: medewerkers, kinderen, familie, vriendjes, vriendinnetjes, buren, kennissen, belangstellenden, etc. Wij zien jullie graag op woensdagavond!

P.S. Graag zelf even een stoel of kleed om op te zitten meenemen, verder zal er ook weer cake/koek verkocht worden, is er een grabbeljurk en een collecte.

Foto's

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 24 juli 2018 om 21:21 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen