• Datum Vrijdag 19 April 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Dag 3 Vakantie Bijbel Club 2018

DE WESTEREEN – Woensdag 25 juli 2018 was de derde en laatste dag alweer van de Vakantie Bijbel Club 2018. Net als maandag en dinsdag begonnen alle groepen gezamenlijk in It Badhûs met zingen en gebed. Vervolgens werd het verhaal van De Verloren Zoon verteld aan alle kinderen.

Voor de groepen 1 en 2 in de hal van de brede school door Marjan Kleefstra, de groepen 3 en 4 in de voetbalkantine door Kor Kleefstra en de groepen 5 t/m 8 in It Badhûs door Tinie v.d. Ploeg.  De afgelopen 3 dagen werd het geluid en beeldtechniek verzorgd door Jesse v.d. Pas.

Hierna ging men in kleinere groepjes onder begeleiding naar buiten en de dag stond verder in het teken van “sport en spel”. Voor de groepen 1 en 2 was dit op het terrein van It Badhûs en het plein voor de brede school. Voor de groepen 3 t/m 8 was dit het ijsbaanterrein. Er was veel vermaak voor de kinderen. Het werd pas echt feest toen de brandweer kwam en voor voldoende water zorgde op deze warme dag.

Ook de inwendige mens werd niet vergeten, er was voldoende drinkwater, limonade, broodje knakworst (groepen 1 en 2), broodje hamburger (groepen 3 t/m 8) en een ijsje. Vanavond om 19.00 uur is er nog een slotavond op het terrein bij It Badhûs.

Foto's

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op woensdag 25 juli 2018 om 19:11 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen