• Datum Zaterdag 23 September 2023
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Slotavond Vakantie Bijbel Club 2018

DE WESTEREEN – Woensdagavond 25 juli vond op het grasveld bij It Badhûs de slotavond plaats van de Vakantie Bijbel Club 2018. Er waren veel kinderen, ouders, grootouders en andere belangstellenden aanwezig.

Net als de afgelopen drie dagen werd er ook deze avond gezongen onder leiding van de muziek en zanggroep o.a. de liederen: Koningsfeest. Zie Ik sta aan de deur en ik klop (dit was de weektekst van de afgelopen 3 dagen), Je mag er zijn, Ik ben geroepen door Jezus, Ik val niet uit zijn hand, Ik leef in U. Aart Langevoort ging twee keer voor in gebed en hield een overdenking over: “Het Bruiloftsmaal”.

De kinderen lieten allemaal een ballon op met een kaartje er aan waar een boodschap op stond voor de vinder. Hessy de Jong maakte de prijswinnaar bekend van de cupcake wedstrijd. Voor de kinderen was er limonade, voor de ouders en belangstellenden koffie/thee met cake. Er was nog een cadeautje voor de kinderen en voor de ouders nog een boekwerkje.

Er was ook een verkooptafel met zelfgebakken koek en cake. Een mooie afsluiting van 3 geweldig mooie dagen.

Foto's

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op woensdag 25 juli 2018 om 22:53 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen