• Datum Vrijdag 19 April 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Goud en Brons voor Harm Visser op EK Skeeleren

De afgelopen dagen is het Europesche Kampioenschap 2018 skeeleren op de baan en de weg verreden in het Belgische Oostende. Op de puntenkoers, afvalkoers op de baan en marathon wist Harm Visser een zeer sterke vijfde plek te behalen. Op de 1000m werd hij achtste en miste nipt de finale. De aflossingskoers, de zogenaamde relay, skeelerde Harm samen met Jordy van Workum en Merijn Scheperkamp, zij wisten in een zeer sterke en spannende race het goud te behalen!
Brons haalde hij op 20 km afvalkoers op de weg. Hier moest hij door een diskwalificatie van zijn teamgenoot de race alleen afmaken.
Voor Harm was dit zijn eerste Europees Kampioenschap die hij zeer succesvol heeft afgesloten. Over een aantal weken gaat hij weer in voorbereiding op het schaatsseizoen bij Gewest Fryslân.

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op donderdag 23 augustus 2018 om 23:03 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen