• Datum Woensdag 28 Februari 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Succesvolle eerste editie WetterSpetterSpektakel

DE WESTEREEN – Voor de eerste keer werd donderdag 6 september bij de passantenhaven aan de Lange Reed voor de eerste keer het Westereender WetterSpetterSpektakel gehouden. Bij dit spektakel legden de deelnemers hardlopend een parcours af.

Onder het deskundige commentaar van Wiepie Bosma en Teake van der Meer legden de deelnemers het parcours rondom en in de passantenhaven af. Onderweg waren er obstakels waarbij de deelnemers fysiek en mentaal op de proef werden gesteld. DJ Winston Black zorgde de hele avond voor de muzikale opluistering.

Tijdens het evenement werd er gestreden in drie categorieën: 13 tot en met 16 jaar, 17 jaar en ouder en koppels, waarvan tenminste een van de twee personen 17 jaar of ouder moest zijn.

Foto’s: Herman de Hoop – Doarpsfeest

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op vrijdag 7 september 2018 om 18:29 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen