• Datum Zaterdag 23 September 2023
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

112Zwaagwesteinde.NL is gestopt per 15 september 2018

DE WESTEREEN – Per 15 september 2018 is 112Zwaagwesteinde . NL gestopt met het brengen van het dagelijkse nieuws uit De Westereen. De website werd opgericht in december 2006 door Pieter de Vries en sindsdien zijn er, samen met zijn vader Evert, duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Maandelijks bezoeken rond de 25.000 bezoekers de website.

De website is begonnen als hobbymatige activiteit maar kreeg al snel een professioneel karakter. Naast het 112-nieuws breidde de site ook uit met ander nieuws, een agenda en een overzicht van verenigingen en clubs. Daarnaast kregen ook de kerken met hun kerkdiensten een plekje op de site evenals een overzicht van belangrijke telefoonnummers en AED’s in De Westereen.

Vanwege een fulltime baan valt het onderhouden van de nieuwssite niet meer te combineren met het verdere dagelijkse leven. Daarom is er besloten om per 15 september te stoppen met het bijwerken van 112Zwaagwesteinde . NL. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kan de site tot tenminste juli 2020 nog actief gehouden worden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken.

Wilt u nog foto’s nabestellen? Dat is geen probleem! Klik hier voor meer informatie. Ook ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Pieter en Evert de Vries
112Zwaagwesteinde . NL

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op maandag 10 september 2018 om 10:00 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen