• Datum Vrijdag 19 April 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Zwaagwesteinde wint ruim van naaste buur VVT

DE WESTEREEN – Zaterdag 8 september stond er een heuse derby op de rol toen de groenhemden van VVT op bezoek mochten bij het naastgelegen Zwaagwesteinde. Omdat het hoofdveld nog niet bespeelbaar is werd de wedstrijd afgewerkt op het derde veld van sportpark de Wieken. Een spannende wedstrijd werd het niet, na een 0-4 ruststand stokte de teller uiteindelijk bij 9-0 voor de thuisclub. Doelpuntenmakers waren Jan Eisma (3x), Kevin Fennema (2x), Dennis Stienstra, Wymer de Vries, Henk v/d Wal en Lieuwe de Roos.

Omdat er een week eerder met 4-1 (doelpuntenmakers: Jan Eisma 2x, Lieuwe de Roos en Erik Vellinga) werd gewonnen tegen SC Kootstertille heeft de ploeg van trainer Klaas Zandberg alles in eigen handen om een vervolg te geven aan de bekercompetitie. Laatste horde die hiervoor genomen moet worden in de poule is Holwerd, deze ploeg komt volgende week op bezoek, wedstrijd vangt aan om 14:30 uur in De Westereen.

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 11 september 2018 om 22:14 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen