• Datum Vrijdag 19 April 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Prijsuitreiking bij slagerij Riemersma

ZWAAGWESTEINDE – Maandagmiddag 5 december 2011 vond er om ± 15.40 uur een prijsuitreiking plaats bij slagerij Riemersma aan de Kerkstraat 2 in Zwaagwesteinde.
Slagerij Riemersma is nog een echte zelfslachtende slager,  waar elke maandagmorgen de nodige varkens en koeien worden geslacht en verwerkt tot de lekkerste producten.

De afgelopen weken zag men in de winkel een prachtige skelter hangen, die was te winnen via een kanskaart die men kreeg bij aankoop van schepsalades en diepvries schnitzels.

Zaterdag j.l. vond de trekking plaats en de gelukkige winnaars waren Fam .de Boer en Siegersma uit Kollumerzwaag, voor elke familie was er een skelter.
Rinze Riemersma reikte de prijzen uit in de winkel en Sytse de Boer en Germ Siegersma zullen vast veel plezier aan deze mooie skelter beleven.


© Foto’s: Evert de Vries

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op maandag 5 december 2011 om 17:05 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen